NIEUWS

2021 Smokey Deere voor het 5e jaar in de Promoklasse

Het afgelopen jaar is de motor aangpast op diverse punten. Met deze en nog een aantal andere aanpassingen hopen we met ons team en supporters/sponsers er in 2021 weer net z'n mooi tractorpulling seizoen van te maken als in de afgelopen jaren.

Evenementen :

Seizoen opening voor alle sponsoren

Sponsorfeest d.m.v. barbeque

NIEUWS UIT 2019

door H. van Engelen

27-09EINDE SEIZOEN 2019

Door het slechte weer is de laatste competitiewedstrijd in halsteren afgelast.We zijn op een gedeelde 4/5e plaats geƫindigd in de competitie van 12 deelnemers.Resultaat waar we trots op zijn. De trekker gaat in de winterslaap,nieuwe plannen zijn er zeker en hopen Zwolle/Assen zeker weer aan te haken. We willen sponsoren, club van 100 leden, en iedereen die ons dit jaar geholpen heeft bedanken, zonder jullie was het niet mogelijk. Volgende week de sponsorpoarty daarna gaat het spulletje uit elkaar.

22-09WEDSTRIJD TZUM

Ook dit jaar konden wij het grip niet vinden in Tzum.Balans slecht, snelheid kwam er niet in. Een afstand van 96 meter en een teleurstellende 10e plaats. Snel vergeten en op naar Halsteren a.s zaterdag.

06-09WEDSTRIJD STAPHORST

Vrijdagavond was de slep op Staphorst. Een mooie baan en een volle klasse met 14 deelnemers. We mochten als 4e aanhaken mooie run en een afstand van 98 meter. In de eerste omloop reden we een 3e plaats net achter Dynamite en Hook n run. De 2e omloop konden wij niet aanhaken omdat de riem van de turbosmering eraf lag.En geen risico wilde nemen. 21 September haken we aan in Tzum voor de 9e competitie wedstrijd.

02-09WEDSTRIJD TONDEN

Gisteren was de wedstrijd in Tonden. We mochten als 4e aanhaken. Door de regen was de baan niet optimaal waardoor het moeilijk was om balans in de trekkers te krijgen. We reden net als bijna de hele klasse full pull.In de finale werd er geen grip in de eerste meters gevonden waardoor er geen snelheid in kwam helaas. Deze week de boel weer nakijken en hopen a.s vrijdag weer aan te haken in Staphorst.

18-08WEDSTRIJD HOOGBLOKLAND

Nadat er verschillende proeftreks waren geweest moesten wij aanhaken. Met de run van vorig jaar in het achterhoofd maar opgeschakeld om iets meer rust in de motor te krijgen. Dat lukte bij de start goed maar bij de 60 Meter was de balans weg waardoor de pomp een paar keer afregeld waardoor het moeilijk word om 110 meter te rijden. We stonden bij 101 meter stil. Toch nog een 5e plek. 31 Augustus haken we aan in Tonden. 6 September in Staphorst, en de laatste 2 competitiewedstrijden in: Tzum 21 September, Halsteren 28 September Foto is gemaakt door Rjochems fotografie.

10-08WEDSTRIJD OUDENBOSCH

Waar een mooi baantje lag, maar aan het eind moeilijk in te schatten. We reden op safe met de versnellingkeuze met een afstand van 108.87 net te kort voor de full pull een 6e plek. A.s zaterdag rijden ook voor de competitie in Hoogblokland.

04-08WEDSTRIJD LOCHEM

Mooie baan veel deelnemers en een pittige sleepwagenafstelling die de meeste onder de 100 meter stil zette. We mochten als 13e aanhaken in de klasse. De balans niet optimaal bij de start maar motor pakte wel mooi op. We reden een afstand van 92 meter. A.s vrijdag rijden we in Oudenbosch voor de competitie

21-07WEDSTRIJD LUNTEREN

Lunteren; Kunnen we kort over zijn. Nieuwe turbo krijgen we nog te moeilijk op druk en een koppeling die dat niet fijn vind. Momenteel staat die weer doormidden.Koppeling krijgt een opfrisbeurt om maximaal weer aan de start te staan in Lochem waar we meerijden in de topklasse zaterdag 3 Augustus

14-07COMPETITIEWEDSTRIJD PUTTEN

Vrijdag was onze "thuis"wedstrijd op strand Nulde. Ondanks de vele regen lag de baan er mooi bij.We moesten als laatste aanhaken.Er waren al 5 full pulls gereden.Aan ons de taak om dat ook te proberen en dat lukte!! Maximaal balans grip en snelheid en een motor die niet uit wilde!! In de finale moesten we weer als laatste aanhaken dus we wisten waar de vlag stond waar we aan voorbij moesten. Weer een top balans maar nu was er een krijtlijn die in de weg lag dus bij 100 meter moest het gas eraf. Dik tevreden met de 4e plek maar dr zat meer in. Vrijdagavond haken we aan in Lunteren met een ander turbosetup in de hoop die ooit goed aan het draaien te krijgen.

07-07WEDSTRIJD SPEULD

Vrijdagmiddag kregen we te horen dat we s avonds mochten aanhaken in de topklasse. We mochten als 16e aanhaken. Motor waaide uit net in de 90 meter. Een 12e plaats. Vrijdagavond een thuiswedstrijd op de beachpull in Putten.

30-06COMPETITIEWEDSTRIJD STAPHORST

Gisteren was competitiewedstrijd nr. 5 in Staphorst. Met een andere turbosetup onder de kap, mochten wij de klasse aftrappen. De motor kwam er niet bovenop, gelukkig een 2e poging, pomptiming veranderd, lang stoken en pakte nu wel op, maar bij 89 meter was't al weer gebeurd. maar toch nog een 6e plek. Aankomend weekend geen competitie maar gaan wel ergens wat testen om 12 juli op de Beachpull in Putten weer maximaal aan de start te staan

14-06WEDSTRIJD RENSWOUDE

Mooi de gelegenheid om wat te proberen. Her en der een slinger aangegeven en afgereisd naar Renswauw. Puike baan en een mooie klasse met 10 deelnemers. Er werd voor ons al een aantal full pulls gereden, dus aan ons de taak omdat ook te proberen, mooie start, balans prima, en snelheid goed. Mooie full pull. Finale; voor ons reed de Twister, die zich dood beet op de baan 84,01m en de Freek 84,96m Wij daarna een afstand van 87,61. Hook 'n Run die klapte er nog 5 meter overheen 92,63m. Een mooie 2e plek. Zaterdag 29 juni reizen we weer af naar Staphorst voor competitiewedstrijd nummer 5.

07-06COMPETITIEWEDSTRIJD STROE

Om 7 uur stond onze klasse op de planning, na 2 proeftreks ging het zeil over de baan. Na een uurtje was het droog en konden we beginnen. We moesten als 8e aanhaken. Waar er veel zich verslikte in de baan hadden wij een super run van 103 meter. Dat was genoeg om finale te mogen rijden. Green Bullet haakte als eerste aan in de finale met een afstand van 91 meter. Als tweede Ron Deere maar die kreeg motorische problemen waardoor hij geen run kon maken. Wij als laatste in de finale weer een mooie start, balans en snelheid goed en we reden een afstand van 92 meter. Een mooie 1e plaats. A.S vrijdag haken we aan in Renswoude om nog wat te testen. Zaterdag 29 juni is onze 5e competitie wedstrijd op Staphorst.

01-06COMPETITIEWEDSTRIJD ERICHEM

Vrijdagavond was competitiewedstrijd nr 3 in Erichem.Afgelopen week een andere nokkenas gemonteerd(met dank aan Jan Burggraaf en Wikam)Altijd weer de vraag hoe zoiets uit pakt. We moesten als 4e aanhaken.We kwamen mooi weg en een afstand van 101 meter en een 5e plek.Voor nu tevreden op na Stroe a.s vrijdag.

19-05COMPETITIEWEDSTRIJD ACHTERBERG

Nadat we afgelopen week nieuwe tussenplaten hebben gemonteerd in de koppeling zijn we vrijdag afgereisd naar Achterberg. Na een regenbui mocht onze klasse van start. We moesten als 5e aanhaken. We reden een afstand van 106 meter een 7e plek van de 14 deelnemers.Redelijk tevreden. 31 mei is onze 3e competitiewedstrijd in Erichem

12-05COMPETITIEWEDSTRIJD OUDVOSSEMEER

Na een reis van ruim 3 uur kwamen we aan op het wedstrijd terrein. Een apart baantje maar met een super sleepwagenafstelling mochten wij als 9e aanhaken. Er waren tot nu toe 3 full pulls gereden. We hadden een super start balans en snelheid en we reden een dikke full pull. Eindelijk weer een mooie run laten zien. Finale gingen we met goede moed in maar helaas liet de koppeling ons in de steek. 2 tussenplaten stonden er krom in. Maar toch nog een 4e plaats. Momenteel staat die doormidden en er word alles weer aangedaan om optimaal a.s vrijdag weer aan te haken in Achterberg competitiewedstrijd nummer 2

05-05WEDSTRIJD OUD GASTEL

Gisteren mochten we aanhaken na de finale van de 3.6ss beloften. Een pittige sleepwagenafstelling maar de turbo pakte weer vlot op. Balans grip en snelheid niet optimaal maar toch tevreden hoe de motor weer wat wil. A.s vrijdagavond rijden we onze eerste competitie wedstrijd in Oud Vossenmeer

12-04WEDSTRIJD KAMPERVEEN

Verslag Kamperveen; Afgelopen weekend 3 runs kunnen maken.Vrijdag avond een korte run van 75 meter. Met wat aanpassingen zaterdag een betere run van 97 meter, finale run was niet optimaal motor storte vroegtijdig in. Heel wat wijzer, maar er moet nog wel iets gebeuren voor de eerste competitie wedstrijd 10 mei in Oud Vossenmeer.

24-09SEIZOENSOPENING

Gisteren de seiziensopening gehad voor de sponsoren.

10-02WEDSTRIJD ZWOLLE

Zwolle, Donderdag top run, Vrijdag bagger. Helaas kwam de motor er niet op. Deze versnelling nog net iets te hoog gegrepen voor de indoorwedstrijden. We hopen in Assen weer aan te haken

All rights reserved | Design by W.F. Klein