NIEUWS

2021 Smokey Deere voor het 5e jaar in de Promoklasse

Het afgelopen jaar is de motor aangpast op diverse punten. Met deze en nog een aantal andere aanpassingen hopen we met ons team en supporters/sponsers er in 2021 weer net z'n mooi tractorpulling seizoen van te maken als in de afgelopen jaren.

Evenementen :

Seizoen opening voor alle sponsoren

Sponsorfeest d.m.v. barbeque

NIEUWS UIT 2018

door H. van Engelen

07-10UPDATE

Gisteren waren we in Elburg samen met de Dakar Rainbow Truck voor onze sponsor Citybar, helaas mochten we de binnenstad niet in, dus waren we te bewonderen net buiten de stad. Aankomende week beginnen we met demonteren van de trekker. De winterplannen zijn weer gemaakt, en er zullen weer een paar grotere wijzigingen worden doorgevoerd.

23-09COMPETITIEWEDSRTIJD HALSTEREN

Gisteren was de laatste competitiewedstrijd in Halsteren. Helaas werd de wedstrijd afgelast. We zijn op de 9e plaats geeindigd in de competitie. A.s zaterdag rijden we de laatste wedstrijd voor dit jaar in Boerdonk

20-09UPDATE

Helaas toch weer schade opgelopen. De tuimelaaras kan het niet meer aan. Gelukkig kunnen we een as lenen van team the Running Deere. Zaterdag de laatste competitiewedstrijd in Halsteren

16-09WEDSRTIJD TZUM

Vrijdagavond afgereisd naar Tzum. Op voorhand een mooie klasse waar iedereen aan elkaar gewaagt is. We mochten als 6e aanhaken. Helaas de start niet optimaal en balans was ook zoek. Een afstand van 92 meter en een 6e plaats. Snel vergeten en a.s zaterdag hopelijk een beter resultaat in Halsteren onze laatste competitiewedstrijd voor dit jaar. Gisteren nogmaals afgereisd naar Tzum.Nu met de metervreter achterin. Die hadden een beter resultaat een 1e plaats dus Nederlands kampioen!! Gefeliciteerd Metervreters

26-08UPDATE

Staat er weer klaar voor. Een vastgelopen tussenplaat in de koppeling was de boosdoener dat we niet meer konden schakelen. A.s vrijdagavond rijden we in Tzum.Een mooie klasse waarbij de nr 1 zich plaatst voor het NK zaterdag ook in Tzum.

02-09WEDSRTIJD STAPHORST

Afgelopen week goed druk geweest om de schade te herstellen van Tonden.Met dank aan de snelle service van Wikam liep de trekker donderdagavond weer. Vrijdag afgereisd naar Staphorst een mooie klasse met 13 deelnemers. De wagen stond licht en we reden een dikke full pull en alles bleef op zn plek zitten. In de finale was de motor uit bij 98.27 dezelfde afstand als golden eagle was goed voor een gedeelde 3e plek. We mochten nog een super finale rijden maar we wilden na zo week sleutelen de motor eerst nakijken. Zaterdag morgen alles nagekeken en een paar kleine wijzigingene,vol goede moed weer richting Staphorst. We mochten als 2e aanhaken we reden een teleurstellende afstand van 85meter. Weer terug na de afstelling van vrijdagavond regelde de pomp net verkeerd en een afstand van 50 meter. Na de klasse nog een keer aangehaakt maar ook die run verre van goed.Gelukkig hebben we al een oorzaak aankomende week alles nakijken en willen misschien in Tzum aanhaken en anders in Halsteren voor onze laatste competitie wedstrijd.

26-08WEDSRTIJD TONDEN

Gisteren aangehaakt in Tonden. We mochten als 2e aanhaken. Een mooie start alleen balans weer niet optimaal. Bij 106 meter sloeg het noodlot toe, de distributie tandwielen van de motor werd daar op een bult gedraaid. Helaas een bult schade kromme stoterstangen, afgebroken tuimelaars, kromme tuimelaaras, krukas tandwiel nokkenas tandwiel enz. We gaan kijken of Staphorst vrijdag en zaterdag haalbaar is, anders hopelijk aanhaken in Tzum vrijdag 14 September

19-08COMPETITIEWEDSRTIJD HOOGBLOKLAND

Gisteren afgereisd naar Hoogblokland, een lastige baan om in te schatten. We hadden de proeftrek en reden een afstand van 98 meter, weinig grip. De sleepwagen ging na ons lichter dus een nieuwe poging. Maar nu rond de 95 meter was het grip ver te zoeken, met deze banden we reden een afstand van 106 meter. Te weinig voor de finale, maar toch nog een 6e plaats. A.s zaterdag rijden we in Tonden.

12-08COMPETITIEWEDSRTIJD OUDENBOSCH

Afgelopen week weer wat aanpassingen gedaan met het risico dr op of dr onder en zo afgereisd naar Oudenbosch. Omdat we tussen de buien door moesten rijden werd het programma in rap tempo afgewerkt. Onze klasse begon 3 kwartier eerder dan gepland. Veel deelnemers waren er nog niet klaar voor daarom kregen wij een proeftrek. Een run uit het boekje mooie start mooie balans en de nieuwe banden perfect op spanning en een afstand van 103 meter. Alleen team belazerus reed ons voorbij. De rest bleef onder de 100 meter dus een finale van 2 Wij mochten als 1e aanhaken in de finale. De start niet optimaal en de motor die op het verkeerde moment afregelde reden we een afstand van 93 meter. De Belarus reed een afstand van 95 meter, wij een 2e plaats. Totaal niet verwacht, maar de punten zo hard nodig. Nu staan we in de competitie op een 9e plek maar de strijd is nog lang niet gestreden. A.s zaterdag hopelijk weer een mooi resultaat in Hoogblokland onze 1 na laatste competitiewedstrijd. #alsjenietveelhaarhebthebjenietveelkamnodig

05-08WEDSTIJD LOCHEM

Gisteren aangehaakt als bijschrijver in Lochem, we mochten als 14e aanhaken. Een baan die moeilijk in te schatten was, en voor ons de vraag hoeveel grip deze nieuwe banden pakken. Nou, genoeg dus, bij de 90 meter waaide de motor uit, een 10e plaats. Aankomende week kijken of we nog ergens vermogen kunnen winnen. A.s vrijdag haken we aan voor de competitie in Oudenbosch.

22-07WEDSRTIJD LUNTEREN

Afgelopen week andere banden opgehaald bij team Green Bullet om te proberen. Dat konden we mooi proberen in Lunteren waar een mooie baan lag! Net voor dat we op het terrein waren kregen we een klapband met de bus gelukkig rustig door kunnen rijden tot op het wedstrijdterrein.Daar werden we geholpen door pullingteam Hook n run, Pullingteam Secret of the Valley en Sleepwagenteam Down Under, mannen bedankt!! Zonder jullie hulp was het lastig om thuis te komen. Nadat we de band vervangen hadden mochten we gaan wegen en gelijk al voor de sleepwagen. Met de andere banden besloten we een versnelling hoger te rijden. Dat pakte goed uit reden een mooie full pull. In de finale van 3 kwamen we helaas niet goed weg, toch een 2e plaats. Momenteel ligt de motor uit elkaar voor onderhoud en wat aanpassingen om het seizoen goed uit te rijden. Onze volgende wedstrijd is 4 Augustus in Lochem daar rijden we mee in de topklasse

15-07WEDSTIJD PUTTEN

Goede moed afgereisd naar Putten.Afgelopen week een paar wijzigingen doorgevoerd. We mochten als 14e aanhaken op een taaie baan. De eerste meters waren helaas fataal waardoor er geen run in zat, helaas. Vrijdag met een ander concept aanhaken in Lunteren.

01-07COMPETITIEWEDSRTIJD STAPHORST

Gisteren wedstrijd op Staphorst gehad. We moesten als 6e aanhaken, optoeren ging moeilijk en kwamen niet weg maar gelukkig binnen de 30 meter dus mochten we opnieuw. Motor iets warmer dus optoeren ging makkelijker en we kwamen mooi weg en we reden een mooie full pull. In de finale van 4 mochten wij als 1e aanhaken, bij 96m van het gas anders raakten we buiten de baan, een 4e plek, dik tevreden. 13 juli haken we aan op de beachpull in Putten waar we meerijden in de topklasse

17-06WEDSTIJD RENSWOUDE

Vrijdagavond in Renswoude aangehaakt, met 9 deelnemers een mooie klasse en een baan die we dit seizoen nog weinig zijn tegen gekomen. We reden een mooie run, maar iets te licht op de neus en de laatste meters iets door de koppeling, toch nog een afstand van 102 meter. Finalerun snel vergeten door dieselproblemen een afstand van 60 meter. Toch nog een 3e plaats. Aankomende week trekker klaar maken voor de wedstrijd op Staphorst 30 juni.

08-06COMPETITIEWEDSRTIJD STROE

Vrijdag was de wedstrijd in Stroe. Daar lag een moeilijke baan met heel weinig grip. Voor ons de keuze om hoog te schakelen om de motor onderuit te krijgen maar dat lukte niet, bij de 60 meter verloren we even grip en de snelheid is er uit, helaas een teleurstellend resultaat. Vrijdag haken we aan in Renswoude.

03-06WEDSTIJD BAKEL

Afgelopen week hebben we de koppeling aangepast en het pedaal veranderd om het gespring in de eerste meters er uit te krijgen. Gisteren afgereisd naar Bakel.Om daar na de finale van de 3.6 supersport beloften aan te haken maar deze klasse werd geneutraliseerd. Gelukkig konden wij wel aanhaken en het wegrijden was weer uit het boekje.Hier kunnen we weer wat mee. Laatste meters weinig grip maar dik tevreden. A.S vrijdagavond rijden we in Stroe onze 5e competitie wedstrijd.

27-05COMPETITIEWEDSRTIJD LOERBEEK

Vrijdag was de 4e competitie wedstrijd in Loerbeek. Afgelopen week weer flink wat aanpassingen gedaan om de motor is wakker te krijgen. We moesten als 12e aanhaken maar helaas is het wegrijden nog steeds een dingetje op zulke banen. Dus helaas een afstand van 54 meter. De trekker staat momenteel weer middenover om dat probleem er uit te krijgen. a.s zaterdag kunnen we nog een testpoging doen in bakel. We rijden daar mee in de 3.6 supersport beloften, mooie gelegenheid om iets te proberen met de koppeling.

21-05WEDSTIJD COTHEN

Vandaag gereden in Cothen. Mooi de gelegenheid om wat te proberen. Drukken en temperaturen beginnen er op te lijken motor lijkt beter vast te houden alleen missen we onder de run dik 300 toeren kijken of we die er vrijdag bij krijgen. We reden een afstand van 95 meter. Vrijdag nieuwe ronde nieuwe kansen in Loerbeek.

20-05COMPETITIEWEDSRTIJD ACHTERBERG

Vrijdagavond aangehaakt in Achterberg. Nadat ze de trekker weer goed gekeurd hadden voor dit seizoen mochten we als 5e aanhaken. We hadden ons iets verkeken op de baan trekker beurde de neus op en was moelijk te corrigeren. Helaas buiten de baan. Morgen gaan we naar Cothem hebben daar mooie gelegenheid om weer wat te testen. A.s vrijdag hebben we weer een competitie wedstrijd in Loerbeek.

13-05COMPETITIEWEDSRTIJD ERICHEM

Vrijdag was onze 2e competitie wedstrijd in Erichem. Er lag een mooie baan. We hadden de proeftrek, en reden een mooie run met een afstand van 95 meter, deze afstand hebben we laten staan, een 10e plek. A.s vrijdag rijden we in Achterberg we hopen daar op een beter resultaat.

06-05WEDSTRIJD TERWOLDE

Gisteren wezen testen in Terwolde. We hebben weer gegevens waar we wat mee kunnen. A.s vrijdagavond rijden we onze 2e competitie wedstrijd in Erichem

29-04COMPETITIEWEDSRTIJD ZUNDERT

Verslag Zundert
Gisteren was onze 1e competitie wedstrijd. Afgelopen week hele trekker nagekeken waar de fout zat, en die werd gelukkig gevonden. We mochten gisteren als 11e aanhaken op een wat losse baan. Voor ons was de doelstelling om weer is een run te maken en dat lukte gelukkig, grip was helaas ver te zoeken omdat we in alle opzichten te voorzichtig waren. Maar hier kunnen we weer wat mee! We reden een afstand van 89 meter een 9e plek. A.s zaterdag kunnen we mooi wat proberen in Terwolde, die week daarop onze 2e competitiewedstrijd in Erichem

15-04TESTAVOND OOSTERWOLDE

Vrijdagavond was er een testavond in Oosterwolde, een mooie gelegenheid om iets te proberen. In totaal 4x aangehaakt, dus weer een mooi beetje data verzameld. Langzaam aan gaan we weer de goede kant op. Aankomend weekend weer een thuis wedstrijd in Kamperveen, hier kunnen we nog wat proberen voor dat de competitie een week later begint in Zundert.

08-04WEDSTRIJD NIJKERKERVEEN

Nadat we afgelopen week de koppeling vernieuwd hebben, zijn we gisteren naar Nijkerkerveen afgereisd. Daar lag een mooie baan. We mochten eigelijk de spits afbijten omdat drie trekkers voor ons de wagen ook niet van plek kregen. Maar ook voor ons gold dat we kregen drie pogingen om wat te proberen maar helaas. Na ons een vernieuwde afstelling maar ook met die afstelling helaas nog niet het gewenste resultaat. Aankomende week is verder zoeken en vrijdagavond nieuwe testpoging in Oosterwolde op de testavond waar meerdere sport en supersport tractoren zullen aanhaken

25-03WEDSTRIJD ASSEN

Vrijdagavond was de indoorwedstrijd in Assen, een volle klasse met een mooie baan waren we als 6e aan de beurt, helaas kwam de temperatuur niet in de motor., een teleurstellende afstand. Nadat we de timing hadden versteld mochten we nog een keer, als afsluiter van die avond rijden. Dat leek er meer op maar helaas de koppeling werkte dit keer ook niet mee. We hopen in Nijkerkerveen aan te haken en anders op de testdag in Oosterwolde.

18-03SEIZOEN OPENING

Gisteren weer een geslaagde sponsoravond gehad. Aankomende week trekker klaar maken om vrijdagavond aan te haken in de TT hallen in Assen, kijken of we de nieuwe turbo op druk te krijgen!

28-01WEDSTRIJD ZWOLLE

Helaas niet zo verlopen als wij gehoopt hadden. Donderdag avond mochten we testen, tot 2 keer toe niet weg kunnen komen. Vrijdag pomptiming veranderd, slag op de koppeling veranderd en weer na Zwolle. Mooie volle klasse en we mochten als 4e aan haken. Maar helaas, weer 2 pogingen om weg te komen lukte niet. Gauw deze wedstrijd vergeten, gisteren weer begonnen met demonteren. Nieuwe plan van aanpak en we hopen keihard terug te komen in Assen, of anders in het buitenseizoen

14-01BIJNA KLAAR VOOR ZWOLLE

Bijna klaar voor de indoor Zwolle.
Het nieuwe zetwerk langs het frame komt helaas niet op tijd voor Zwolle.Nu bestaande zetwerk op maat maken.

All rights reserved | Design by W.F. Klein