NIEUWS

2021 Smokey Deere voor het 5e jaar in de Promoklasse

Het afgelopen jaar is de motor aangpast op diverse punten. Met deze en nog een aantal andere aanpassingen hopen we met ons team en supporters/sponsers er in 2021 weer net z'n mooi tractorpulling seizoen van te maken als in de afgelopen jaren.

Evenementen :

Seizoen opening voor alle sponsoren

Sponsorfeest d.m.v. barbeque

UIT 2016

door H. van Engelen

02-10 WEDSTRIJDVERSLAG BOERDONK

Gisteren hadden we onze laatste wedstrijd in Boerdonk. Een mooi gevulde klasse met 14 deelnemers. We moesten als 4e aanhaken, en reden een afstand van 90 meter. De 2e run reden we een afstand van 96 meter. Helaas verkeerd gegokt met deze afstelling van de motor en er zat dan ook niet meer in dan een 11e plek. Voor ons begint nu het winter seizoen, opzoek naar meer vermogen. De motor zal voor volgend seizoen anders opgebouwd worden hopelijk met meer vermogen. We willen onze sponsoren en leden van de Club van 100 bedanken voor dit seizoen, en hopen weer op jullie steun volgend jaar.

25-09 WEDSTRIJDVERSLAG HALSTEREN

Nadat we vrijdagavond een geslaagd sponsorfeest hebben gehad, zijn we zaterdag afgereisd naar het brabantse Halsteren om nog wat te testen. Waar we hebben bijgeschreven in de promoklasse. In totaal waren we met 16 deelnemers. Er lag een zware baan en een zware sleepwagenafstelling. We kwamen redelijk makkelijk weg en we reden een afstand van 89 meter,een 8e plek, niet geheel ontevreden. Volgende week zaterdag haken we aan in Boerdonk om nog wat te proberen.

11-09 WEDSTRIJDVERSLAG STAPHORST

Afgelopen week hebben we de trekker afgebouwd en zijn vrijdagavond afgereisd na Staphorst. Een vol deelnemers veld met 19 deelnemers. Bij de eerste run kwamen we aan het eind grip te kort een afstand van 90 meter, de tweede run het gewicht naar achteren, wat resulteerde in een betere run. Met een afstand van 101 meter we zijn als 7e geƫindigd. Zaterdag waren er 8 deelnemers. We mochten als 4e van start we reden een afstand van 90 meter. 2e run begon de trekker bij de start te springen bij 70 meter ging het gas er af, een 4e plaats. Zaterdag 24 September zullen we aanhaken in Halsteren waar we hebben bijgeschreven bij de promoklasse.

04-09NIEUW KOPPELINGSHUIS

Deze week toch nog een koppelingshuis kunnen vinden en de kromme price as kunnen laten richten. Door de snelle service van Wikam, loopt die weer. Volgende week de laatste puntjes afwerken, en dan hopen we a.s vrijdagavond en zaterdag aan te haken in Staphorst!

28-08 WEDSTRIJDVERSLAG TONDEN

Na een week sleutelen hadden we de trekker weer klaar voor Tonden, een volle klasse met 14 deelnemers en een baan die moeilijk in te schatten was. Helaas kregen wij de trekker niet aan het rollen dus een 14e plaats. Deze week gaan we de koppeling controleren en hopen zaterdag aan te haken in Eemnes

21-08WEDSTRIJDVERSLAG MEERKERK

Gisteren was onze laatste competitiewedstrijd in Meerkerk, rond 3 uur begon onze klasse we waren in totaal met 7 deelnemers. We moesten als 2e aanhaken, en reden een dikke full pull, helaas werd de sleepwagen zwaarder gezet en moesten we de run over doen. Nu reden we een afstand van 107.25 een 2e afstand, 4cm voorbij Hook 'n Run en 13cm achter Red Rhino. In de finale reden we 92 meter goed voor de 3 plaats. De competitie is afgelopen en we zijn als 3e geƫindigd, Team Red Rhino en Team Bassie zijn 1 en 2 zij promoveren naar de promoklasse. Wij zullen nog een paar losse wedstrijden rijden om nog wat te testen voordat de winterstop weer begint. A.s zaterdag haken we aan in Tonden!

13-08 WEDSTRIJDVERSLAG MONTFOORT

Vandaag was onze voorlaatste competitie wedstrijd in Montfoort. We waren met 6 competitie deelnemers en 1 bijschrijver. We mochten als 5e aanhaken,een mooie start en we reden een full pull samen met Red Rhino. In de finale waren we met 4 deelnemers,we haakten als laatste aan helaas waren we t grip kwijt meteen bij de start en de balans was ver te zoeken toch nog een afstand van 90 meter en een 3e plaats. Volgende week zaterdag onze laatste competitie wedstrijd in Meerkerk.

07-08WEDSTRIJDVERSLAG LOCHEM

Gisteren was de wedstrijd in Lochem. We reden mee in de topklasse, er lag een mooie baan en een volle klasse met 15 deelnemers. We mochten als 14e van start. We reden een afstand van 97 meter, een 12e plek. A.s zaterdag 13 Augustus rijden we een competitiewedstrijd in Montfoort.

03-07 WEDSTRIJDVERSLAG PUTTEN

Gisteren hebben we meegereden in de promoklasse op de beachpull in Putten. Een mooie volle klasse met 15 deelnemers en een mooie baan. We maakten een goede run met een afstand van 102 meter, 5 meter achter de top 3. Voor ons een 8e plek. Aankomende week opzoek om meer temperatuur in de motor te krijgen. We zullen vrijdag 22 juli aanhaken in Lunteren.

03-07WEDSTRIJDVERSLAG ALTEVEER

Vandaag gereden in het Groningse Alteveer. We waren met 5 deelnemers. De eerste run moest er geremd worden waardoor de snelheid er uit was. De 2e run verloor de trekker rond de 50 meter helaas in 1 keer de grip. Volgende week zaterdag haken we aan in putten.We rijden daar mee in de promoklasse.

12-06 WEDSTRIJDVERSLAG OUDENHOORN

Gisteren zijn we afgereisd naar Oudenhoorn, helaas word het deelnemersveld steeds kleiner. Omdat Hook'n Run door schade zich ook hadden afgemeld voor de wedstrijd, waren we met 5 deelnemers. We mochten als 3e aanhaken, weer in de hoogste versnelling, snelheid kwam er niet echt in maar de trekker ging ver onderuit en we hadden toch de 110 meter te pakken. De finale in met 4 deelnemers, als 2e van start, dezelfde versnelling, en een iets andere balans, met als resultaat een afstand van 96 meter, goed voor een 3e plaats. A.s vrijdag zullen we wat gaan testen in Renswoude. De volgende competitie wedstrijd is pas 13 Augustus in Montfoort.

05-06WEDSTRIJDVERSLAG STAPHORST

Gisteren was de 4e competitie wedstrijd in Staphorst. We waren met 7 deelnemers, de eerste run hebben we in de hoogste versnelling gereden, de trekker ging uit bij 108 meter. Hiermee behaalde we de finale van 4 deelnemers. Nu een versnelling lager met een afstand van 102 meter. Goed voor een 3e plek. A.s. zaterdag hebben we onze 5e competitie wedstrijd in Oudenhoorn.

28-05 WEDSTRIJDVERSLAG SWIFTERBANT

Vanmiddag hebben we aangehaakt in Swifterbant, om nog wat te testen. We hebben de hoogste versnelling geprobeerd, maar de grip en balans was ver te zoeken. Aankomende week nog wat kleine dingen aanpassen, en a.s. zaterdag hopen we in Staphorst aan te haken voor de 4e competitie wedstrijd van de NTTO.

28-05WEDSTRIJDVERSLAG ACHTERBERG

Gisteren hebben we aangehaakt in Achterberg. Er waren in totaal 8 deelnemers. We reden in een hogere versnelling kijken of dat wou met de nieuwe pomp, dit pakte goed uit, we reden een afstand van 109.90 en de motor ging niet uit. Omdat we bij de beste 4 zaten mochten we naar de finale. We behaalden een afstand van 96,97 meter, een derde plaats. Dik tevreden omdat de motor goed onderuit wil en niet uit gaat. Nu nog zoeken naar een mooie balans en misschien naar de hoogste versnelling, dit willen we straks proberen in Swifterband waar we om 16.00 uur zullen aanhaken.

08-05 NIEUWE SPONSOR

Bij deze bedanken wij een nieuwe sponsor;
Brian Franken Technieken B.V.
Voor meer info over dit bedrijf en alle andere sponsoren klik dan op deze link.

08-05WEDSTRIJDVERSLAG ERICHEM

Nadat we afgelopen week de bus opgehaald hebben zijn we zaterdag afgereisd naar Erichem, we hadden de proeftrek mooie gelegenheid om een versnelling hoger te proberen, maar de trekker kwam niet fijn op toeren. Helaas door een gescheurde verstuiverleiding konden we de run niet over doen. Toch nog een 5e plaats. De volgende competitiewedstrijd is vrijdag 27 Mei in Achterberg. We hopen dan met een nieuwe pomp te rijden!

30-04 NIEUWE SPONSOREN

In de afgelopen weken zijn er 2 sponsoren bijgekomen;
Klaassen Dienstverlening en Elektrotechniek
Bouwbedrijf Dijkhuizen uit Doornspijk
Hartelijk dank hiervoor!

24-04VERSLAG KAMPERVEEN/OOSTEIND

Afgelopen week hebben we de timing van de pomp verandert en nieuwe dubbelkanaals verstuiverhouders gemonteerd, dit werd mede mogelijk gemaakt door een sponsor! Gistermiddag hebben we eerst aangehaakt in Kamperveen, een mooie volle klasse met 16 deelnemers. De start was moeilijk omdat de baan de eerste 20 meter weinig grip had maar toch behaalden we de 100 meter. In de finale kleine aanpassing gedaan maar nu ging de trekker uit bij de 78 meter een mooie 6e plaats. Nadat we gereden hadden moesten we meteen door naar Oosteind voor de eerste competitiewedstrijd van de NTTO. Helaas waren er daar in totaal 6 deelnemers die konden aanhaken. We mochten als 3e aanhaken, we reden makkelijk weg, en met een mooie balans was de trekker uit bij de 93 meter, een 5e plaats. Zaterdag 7 Mei haken we aan voor de 2e competitiewedstrijd in Erichem

09-04 WEDSTRIJDVERSLAG NIJKERKERVEEN

Gisteren hebben we aangehaakt in Nijkerkerveen. Een mooie klasse met 9 deelnemers. Afgelopen week hadden we de pomptiming iets veranderd en brandstof bij gegeven. We mochten als 5e aanhaken en we reden een full pull. Na een kleine aanpassing aan de trekker hebben we de finalerun gereden. We reden een afstand van 81 meter, een 4e plaats achter Hook n Run, Rigter en de Freek. Aankomende week nog een paar kleine aanpassingen doen en dan zijn we klaar voor Kamperveen. onze thuiswedstrijd op zaterdag 23 April waar we smiddags rijden. s'avonds moeten we aanhaken in Oosteind voor onze eerste competitie wedstrijd bij de NTTO.

02-04VERSLAG OOSTERWOLDE

Gisteren hebben we getest in Oosterwolde. Hook n run, Twister en Zetor power waren ook aanwezig, wij haakten als laatste aan, de trekker kwam makkelijk op druk, maar begon te springen, dus uiteindelijk van't gas af. De 2e run wat gewicht van de neus, dat ging iets beter, maar de tekker ging uit bij de 70 meter. Drukken en temperatuur kunnen hoger. A.s zaterdag haken we in Nijkerkerveen aan

27-03 BEGIN SEISOEN

Afgelopen weken hebben we de trekker afgebouwd. Gisteren hadden we een hapje en een drankje klaar staan voor onze sponsoren en om het eindresultaat te komen bekijken. A.s.vrijdagavond gaan we in Oosterwolde aanhaken om daar een paar testruns te maken

17-03WAKKER

Vandaag hebben we de trekker voor het eerst, sins het einde van seizoen 2015 weer gestart. Ondanks de lage buitentemperatuur en 1 kleine olie lekagge, verliep het boven verwachting.

All rights reserved | Design by W.F. Klein